Gjimnazi Hajdar Dushi organizon aktivitete për fëmijët me Sindromë Down

Jeta Rexha, profesoreshë në gjimnazin Hajdar Dushi dhe disa nxënës të kësaj shkolle kanë organizuar disa aktivitete për fëmijët me sindromë Down. Këto aktivitete janë prezantuar para disa prej fëmijëve, në objektin e Handikos në Gjakovë.

Aëla Goranci, nxënëse pjesmarrëse, thekson se ka qenë nder të punojnë për këta fëmijë që falin aq shumë dashuri.

Arbër Xharra e vlerëson këtë kontribut për fëmijët me sindromë down, dhe vlerëson faktin që këto aktivitete po shpalosen këtu.

Dita Botërore e Sindromës Doën është 21 marsi, por për shkak të pandemisë, kësaj radhe u shënua sot.

Read Previous

Jeta pa Covid në Australi, Blerina Dula

Read Next

Oda e Afarizmit: Pandemia COVID-19 vështirësoi punën e bizneseve, shuhen mijëra vende pune