Fillojnë punimet në rregullimin e shtratit të lumit Trakaniq( Llukac)

Sot në komunën e Gjakovës ka filluar jetësimi i projektit për rregullimin e shtratit si dhe vendosjen e sistemit të kolektorëve në lumit Trakaniq i njohur edhe si lumi Llukac. Këtë projekt kryetari Gjini e cilëson si shumë të rëndësishëm për qytetin

Mirlinda Kusari Purrini, Drejtoreshë ekzekutive e organizatës “She Era” që do ta implementojë këtë projekt, thekson se komuna e Gjakovës ka participuar me 134 mijë e 485 euro.

Kryetari Gjini theksoi se komuna e Gjakovës është komuna e vetme në Republikën e Kosovës që ka 3 lumenjë.

Read Previous

Në Britani të Madhe regjistrohen rastet e para të variantit indian të Covid-19

Read Next

1600 fidane për të nderuar të rënët e luftës së fundit