Familja Kastrati humb të birin e tyre Kujtim Kastrati

Familja Kastrati nga fshati Radostë e Rahovecit nga mëngjesi i sotëm ka filluar të presë qytetarë të shumtë për ngushëllim pasiqë familjari i tyre Kujtim Kastrati, në aksidentin e ndodhur në Brod të Kroacisë ka humbur jetën tragjikisht. E pritëm për gëzim sepse ishte nis me ardhë me e martu vēllaun e vogël por ja që rrugëtimi i tij ishte i shkurtër. Kështu u shpreh axha i të ndjerit Sadik Kastrati

Ai tha se komunikimi i fundit ka qenë dy ditë kur ka treguar se ka mbërritur në Slloveni dhe se udhëtimi po shkon mirë. Kur në mbrëmje kanë marrë konfirmimin nga MPB për vdekjen e birit të tyre.

Po ndihem shumë keq, fjalët janë të tepërta për të folur për Kujtimin, kështu tha një i afërm i të ndjerit.

Lutja e tyre ishte që këto lloj rastesh të mos ju ndodhnin më askujt duke uruar shërim për gjithë të lënduarit tjerë. Kujtimi pas vetes ka lënë prindërit, gruan dhe dy fëmijë.

Read Previous

Borxhet ndaj Administratës Tatimore, konfiskohen rreth 1 milion euro pasuri

Read Next

Në Ministri të Mbrojtjes dhe FSK, ka filluar dhurimi vullnetar i gjakut