Edhe një shtet hap dyert e stadiumit për ndeshjet e EURO 2020

Kryetari i Bukureshtit, Nicusor Dan nënvizoi se Bukureshti do të jetë një shtet mikpritës për EURO 2020, këtë verë, duke shtuar se prania e spektatorëve në ndeshje është një shenjë shprese, në kontekstin e pandemisë Covid-19.

“Administrata lokale e Bukureshtit është zotuar të bëjë investime, është zotuar të bëjë disa përpjekje për këtë ngjarje. Unë dua t’ju siguroj se ne e kemi mbajtur fjalën dhe jemi në orar me gjithçka që duhet të bëjmë. Unë dua t’ju siguroj se së bashku me qindra vullnetarë do të sigurohemi që, në fillim të ngjarjes, gjithçka të jetë gati për një ngjarje të klasit të lartë. Unë ju siguroj që Bukureshti do të jetë një vend mikpritës si për lojtarët ashtu edhe për spektatorët”, tha Nicusor Dan.

Nicusor Dan tha se deri në 13,000 tifozë mund të marrin pjesë në ndeshje.

“Kjo është hera e parë në më shumë se një vit që kemi ngjarje sportive me tifozë. Më shumë se 13,000 njerëz do të jenë të pranishëm në stadium në ndeshjet e EURO 2020”, përfundoi ai./Ekonomiaonline

Read Previous

​“Ligji anti-mafia ndihmon sistemin e drejtësisë në konfiskim të pasurisë“

Read Next

Formacionet zyrtare, Llapi – Trepça’89,