Digjet një shtëpi në fshatin Novosellë

Është përshkruar nga flakët një shtëpi në fshatin Novosellë të komunës së Gjakovës.

Xhevdet Brahimaj, Komandanti i zjarrfikësve në rajonin e Gjakovës, ka thënë për TV Syrin që nuk ka të lënduar dhe se situata është në kontroll.

Read Previous

Jacqueline Kennedy: Ekzistojnë 2 lloje grash, ato që duan pushtet në botë dhe ato që duan fuqi në dashuri

Read Next

KE: Situata e korrupsionit në veri të Kosovës është ende sfiduese