“BONEVET” të përkushtuar për identifikimin e talentëve në moshë të re

Në “Miq në pasdite” të ftuar ishin institucioni i edukimit joformal “BONEVET”. Tashmë me një shtrirje të gjerë në disa vende të Kosovës, Bonevet është ndër institucionet që numëron suksese të mëdha në disa fusha. Misioni i tyre është të zbulojë talente të reja, t’i kultivojë ata dhe t’ju jap hapësirën e duhur.

Bonevet janë shumë të përkushtuar në identifikimin e talentëve në moshë të re, duke ju kushtuar një rëndësi të veçantë pikërisht kësaj kategorie. Për të folur më shumë rreth këtij institucioni në përgjithësi dhe kësaj nisme në veçanti bashkëbiseduam me Arbër Lleshi, drejtor ekzekutiv në Bonevet, Ami Pozhegu, anëtare e Bonevet dhe Edri Stavileci, anëtar në Bonevet.
Emisionin e plotë ndiqni më poshtë:

Read Previous

Eintracht Frankfurt transferon portierin e talentuar kosovar

Read Next

Milan interesohet për mbrojtësin e Tottenham Serge Aurier