• 11 August, 2022

BONEVET organizon Finalen Kombëtare të ClimateLaunchpad Kosova 2021

BONEVET njofton se: të enjten, me 26 gusht, me fillim nga ora 12:00 do të mbahet Finalja Kombëtare e ClimateLaunchpad Kosova 2021.

Pas përfundimit të fazave përgatitore të 8 ekipeve finaliste në sesionet trajnuese këto 2 muaj, Finalja Kombëtare me 26 gusht bën përzgjedhjen e 3 ekipeve me idetë më të mira, për të vazhduar tutje në Regional dhe Global Finals të ClimateLaunchpad.

Ekipet pjesëmarrëse do të vlerësohen për prezantimet e tyre nga juria e pavarur që përbëhet nga ndërmarrës të sukseshëm dhe me eksperiencë. Ekipet fituese, përveç shpërblimeve dhe mundësive tjera në Finalen Kombëtare, vazhdojnë rrugëtimin duke garuar me shtete tjera në Regional dhe Global Finals, ku do të kenë rastin të ekspozohen tek një numër i madh i investitorëve nga mbarë bota.

https://www.facebook.com/events/566108671086640

https://bonevet.org/finalja-kombetare-e-climatelaunchpad-kosovo-2021/?fbclid=IwAR14L3k8pm24brtSbTuy45_tOZg3XHVoFELlgheTup3E4R7CCkeN_G5Vol4

Read Previous

Ky është vendimi i Prokurorisë për Dardan Krivaqën

Read Next

Këto janë detajet më të fundit rreth vrasjes së 18 vjeçares në Ferizaj