Ardian Gjini me bashkëpunëtorë vizitojnë Bashkësinë Islame për festën e Kurban Bajramit

Në ditën e Kurban Bajramit, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini vizitoi xhaminë e Hadumit në Gjakovë. Në këtë festë Gjini uroj të gjithë besimtarët mysliman kudo anë e mbanë botës.https://www.syri-vision.tv/

Edhe kryetari i këshillit së bashksisë islame Në Gjakovë Valon Myrta uroj festën e Kurban Bajramit për gjithë besimtarët musliman.https://www.syri-vision.tv/

Nga këtu u tha se kjo festë është ditë e paqes dhe e harmonisë për gjithë ata që besojnë mbi Zotin.https://www.syri-vision.tv/

Read Previous

Merkel viziton përsëri rajonin e përmbytur

Read Next

Partitë politike urojnë festën e Kurban Bajramit