Partitë politike urojnë festën e Kurban Bajramit

Në këtë ditë feste për besimtarët mysliman, partitë politike në Komunën e Gjakovës uruan nga afër edhe përfaqësuesit e xhamisë së Hadumit. Kjo festë le të jetë simboli i paqes dhe dashurisë ndaj Zotit u shprehën ata.https://www.syri-vision.tv/

Gjithë besimtarëve mysliman kudo anë e mbanë botës i’u urojmë këtë festë të madhe për gjithë njerëzimin thanë përfaqësues të partive politike.https://www.syri-vision.tv/

Read Previous

Ardian Gjini me bashkëpunëtorë vizitojnë Bashkësinë Islame për festën e Kurban Bajramit

Read Next

Një i vdekur dhe 15 raste të reja me COVID-19 në Kosovë