Ardhja e mërgimtarëve ka bërë që të ketë më shumë hyrje në pikat kufitare

Mërgimtarët po vazhdojnë të vijnë në Kosovë për t’i kaluar pushimet. Fluksi i ardhjes së mërgimtarëve ka qenë më i madh gjatë ditëve të vikendit. Sipas policisë kufitare rajoni Perëndim në total numri i personave që kanë hyrë në Kosovë është mbi 120 mijë qytetarë. https://www.syri-vision.tv/

Ndonëse çdo vit mërgimtarët janë ata që përballen me pritje të gjata në pikat kufitare, aktualisht në këto pika nuk ka pasur pritje të gjata. https://www.syri-vision.tv/

Nën Kolonel Dida ka shtuar tutje se edhe pse ka pasur fluks të qytetarëve dhe automjeteve në pikëkalimet kufitare, policia nuk ka hasur në ndonjë parregullsi.https://www.syri-vision.tv/

Read Previous

Përmbytje shkaku i shiut edhe në Rumani, të paktën dy të vdekur

Read Next

Publikohet raporti i Komisionit Ndërkombëtar për Srebrenicën: Nuk ka pasur gjenocid