Aksidenti në Kroaci, varrimi i viktimave nga Gjakova do të bëhet pasditen e sotme

Valentina dhe Erlinda Binakaj nga fshati Devë i komunës së Gjakovës do të varrosen në varrezat e qytetit në Gjakovë në orën 19:00. Këtë e kanë bërë të ditur familjarët e viktimave për TV Syri.

Kurse varrimi i të ndjerës Leonora Gjotaj Kolmekshaj do të bëhet sot, me datë 28.07.2021 në orën 16:00, në varrezat e fshatit Lipovec.

Read Previous

Petkoviq: Do të kërkojmë siguri shtesë për Dragica Gashiqin

Read Next

Infektologët apelojnë për kujdes të shtuar në Ditën botërore kundër hepatitit