A duhet të jetë Vjosa Osmani Presidente? (VIDEO)

Sipas shumë sondazheve qytetarët preferojnë që Vjosa Osmani të jetë Presidente e Republikës së Kosovës. Edhe qytetarët e komunës së Gjakovës treguan se cfarë mendojnë lidhur me këtë temë.

Disa prej tyre janë bindshëm të vendosur që Vjosa Osmani e meriton një post të tillë sepse puna dhe politika e Vjosës vlerësohet lart nga ata.
Por ka nga ata që kanë mendim ndryshe.

Vendi më 14 shkurt  do të shkojë në zgjedhje të parakohshme. Ato do të mbahen brenda 40 ditësh ku sovrani do vendos pë qeverinë e re. Pas kësaj do diskutohet për postin e presidentit.

Read Previous

Fillimi i vitit me më pak raste pozitive në spitalin e Gjakovës (VIDEO)

Read Next

Sinjalistika horizontale dhe vertikale, e dëmtuar (VIDEO)