​Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër katër personave

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë, kundër katër të pandehurve M.K. A.Q. R.K. V.M., për veprat penale: krimi i organizuar, pastrimi i parave, hyrje në sistemet kompjuterike, lëshimi i çeqeve pa mbulesë ose të rreme dhe keqpërdorimi kartelave të bankës apo kreditit dhe falsifikimi i dokumenteve.

Në aktakuzë i është propozuar gjykatës që pas administrimit të provave dhe përfundimit të shqyrtimit gjyqësor të pandehurit, për veprat penale që akuzohen, t’i shpallë fajtor dhe t’i gjykojë sipas ligjit./KosovaPress

Read Previous

Pse disa njerëz dalin pozitivë me Covid-19, edhe pasi marrin vaksinën

Read Next

​Publikohet një video e re, ja si dukej Maradona pak ditë para se të vdiste