​KDI: Prishtina dhe Lipjani komunat më transaprente

Komunat e Kosovës kanë pasur rënie të transparencës në prokurim publik për vitin 2020.

Kjo u bë e ditur gjatë prezantimit të hulumtimit të KDI-së për transparencën e nivelit lokal.

Përmes një konference për medie, Diana Betushi-Krasniqi tha se rënia prej 1 përqind ka ndodhur për shkak edhe të kufizimit të punës së administratës publike.

Derisa tha se ndër komunat më transaprente është Prishtina dhe Lipjani.

“Njëri nga shkaqet kryesore të kësaj rënie ishte kufizimi i punës së administratës publike për shkak të Covid-19”, tha ajo.

Read Previous

​Lëshonte diploma shkollore të falsifikuara, arrestohet

Read Next

Historia tronditëse e 14-vjeçarit të pafajshëm që u ekzekutua për vrasje në një karrige elektrike