Të arriturat e komunës së Gjakovës deri më tani, flet Ardian Gjini

I ftuar në Syri ishte kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini. Ai foli për të arriturat e komunës së Gjakovës deri më tani, projektet të cilat pritet të finalizohen deri në fund të mandatit dhe kandidaturën e tij për mandatin e ardhshëm. Intervistën e plotë mund ta ndiqni në videon më poshtë:

Read Previous

ME ELDITËN: Sindikatat e punëtorëve dhe martesat me të huajt

Read Next

ShBA dhe NATO fillojnë tërheqjen e trupave nga Afganistani