ME ELDITËN: Sindikatat e punëtorëve dhe martesat me të huajt

Emisioni Me Elditën ju kushtua temës: Sa punojnë sindikatat për të drejtat e punëtorëve? Martesat me të huajt, paragjykimet dhe përvojat individuale.

Të ftuar ishin Avni Ajdini nga BSPK dhe Sali Maliqi nga SBASHK. Për më shumë ndiqni emisionin e plotë:

Read Previous

Fshatrat që u bënë me ujë të pijes nga K.R.U “GJAKOVA”

Read Next

Të arriturat e komunës së Gjakovës deri më tani, flet Ardian Gjini