Sulmi në veri, qytetarët shprehen të shqetësuar

Për situatën në veri dhe ngjarjet e ndodhura atje, opinionet e tyre i kanë shprehur edhe disa qytetarë të intervistuar nga ekipi ynë. Zhvillimet e ditës së djeshme ata i kanë përcjellur me shumë shqetësime, ndërkohë janë mirënjohës për aksionet e policisë atje.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

OKB mbi metodat brutale të torturës së ushtrisë ruse: Disa njerëz u torturuan në Ukrainë deri në vdekje

Read Next

Shala: Veprimet në veri kishin qëllim prishjen e rendit kushtetues në vend