Studiuesit e Microsoft propozojnë të kombinojnë ChatGPT dhe disa modele të tjera të AI

Sipas raporteve të fundit, studiuesit e Microsoft-it kanë propozuar të kombinojnë teknologjinë chatbot me modele të tjera të AI.

Me këtë, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ata po tentojnë të krijojnë atë që ata e quajnë një “asistent universal”.

Nëse ekipi hulumtues është i suksesshëm në përpjekjet e tyre, teknologjia e chatbot-it mbi të cilën ata po punojnë aktualisht – e cila njihet si ChatGPT – mund të përdoret potencialisht në një shumëllojshmëri të gjerë mjedisesh, duke përfshirë shërbimin ndaj klientit, kujdesin shëndetësor dhe madje edhe arsimin.

Dhe, ndoshta më e rëndësishmja, do t’i lejonte përdoruesit të ndërveprojnë me chatbot edhe më natyrshëm.

Siç thuhet më tej, një nga qëllimet kryesore të ekipit hulumtues është ta bëjë ChatGPT më “njerëzor”.

Për ta bërë këtë, ata po punojnë për ta bërë chatbot-in më komunikues dhe ndërveprues. Për më tepër, ata po punojnë për ta bërë chatbotin më të aftë në trajtimin e detyrave komplekse që kërkojnë hapa të shumtë. /Telegrafi/

Read Previous

Erdogan nënshkruan vendimin, zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Turqi mbahen më 14 maj

Read Next

Bakija: Fatmirësisht në të gjitha nivelet e gjyqësorit sot ka diversitet gjinor