Shkarkohet shefi i repartit të gjinekologjisë në spitalin “Isa Grezda”, shkak një paciente

Një raportim i një paciente në repartin e gjinekologjisë në Gjakovë, ka bërë që të shkakrohet shefi i repartit të gjinekologjisë dr. Genc Macula.

Kronika më poshtë na njeh me detaje dhe qëndrimet e të gjitha palëve të përfshira në këtë rast.

Read Previous

Nga 5 euro në 6,80 euro, shqyrtohen tarifat e reja të mbeturinave për amvisëri

Read Next

Ish-drejtori i Spitalit të Gjakovës pagoi gjobën e trafikut nga buxheti i spitalit, dënohet nga Komisioni Disiplinor