Shala: Ka dhjetë ditë që situata epidemiologjike është e qetë në spitalin e Gjakovës

Në ditët e fundit në nivel vendi ka rënë dukshëm numri I rasteve pozitive me Covid 19 e poashtu edhe raste të vdekjes si pasojë e virusit nuk janë shënuar përgjatë 4 ditëve të fundit. Një situatë e qetë dhe stabile është edhe në spitalin e Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë, ku aktualisht po trajtohen 7 pacientë për virusin korona.

Tutje Shala theksoi se edhe pse numri i pacientëve covid pozitiv është i vogël apeli për respektimin e masave vazhdon të jetë i njëjtë.

Përkundër sfidave që ka shkaktuar pandemia Coviud-19 puna në këtë intitucion shëndetësor ka qenë voluminoze pothuAjse në të gjitha repartet ku janë ofruar shërbimet përkatëse.

Read Previous

Shala: Viti 2021 është viti i investimeve të mëdha në spitalin e Gjakovës

Read Next

KEDS njofton se cilat fshatra në Gjakovë do të mbesin nesër pa rrymë