Rrugët ‘’Skënderbeu’’ dhe ‘’Migjeni’’ ende të parregulluara, KRU ‘’Gjakova’’ nuk përgjigjet

Si rezultat i punimeve nga ana e KRU “Gjakova”, disa rrugë në qytet kanë ngelur të pafinalizuara. Kjo situatë po e vështirëson qarkullimin e banorëve dhe të njëjtit duan që rrugët të sanohen sa më shpejt.

Read Previous

“La Bougie du Sapeur” gazeta që del vetëm ditën e vitit të brishtë

Read Next

Pagesa e tatimit në pronë për tokat bujqësore nuk mirëpritet nga komuna e Gjakovës