Pagesa e tatimit në pronë për tokat bujqësore nuk mirëpritet nga komuna e Gjakovës

Nga ky vit qytetarët janë të obliguar të paguajnë edhe tatimin në pronë për parcelat bujqësore pavarësisht faktit nëse ato parcela në të shfrytëzueshme apo jo. Kronika në vazhdim na njeh me detaje shtesë në lidhje me këtë situatë.

Read Previous

Rrugët ‘’Skënderbeu’’ dhe ‘’Migjeni’’ ende të parregulluara, KRU ‘’Gjakova’’ nuk përgjigjet

Read Next

Mehmet Arifi, i verbëri që punon që 38 vite në KRU “Gjakova”