Rajmonda Kita, në kohën e vrullit të teknologjisë zgjedh librin

Rajmonda Kita e diplomuar në Universitetin e Prishtinës, letërsi shqipe, e cila po i vazhdon dhe studimet master në po këtë degë.

Romani “Debatik” i dhuruar nga i ati është dhe pikënisja e dashurisë për librat.
Kita tregoi që me moshën, shija e saj për librat ka evoluar dhe ndryshuar sigurisht nga formimi i saj dhe faktorë të tjerë por që gjithmonë është rritur adhurimi për ta.

E pyetur sesa ka ndikuar pandemia në këtë aspekt, pra të leximit, Kita bëri dy ndarje: negative, sepse nuk ka pasur mjaftueshëm libra studimorë që i duheshin për studimet kurse pozitive, sepse pati gjithë kohën e mjaftueshme për t’i lexuar librat që dëshironte.

Për këto dhe gjithçka tjetër mund t’i dëgjoni në videon më poshtë:


Read Previous

5 gjërat që po përpiqen t’ju tregojnë duart për shëndetin tuaj

Read Next

Zhduket një vajzë, nëna e lajmëron rastin në polici