Prindërit në protestë, kërkojnë hapjen e kopshteve

Këshilli i Prindërve i Institucionit Parashkollor “Gëzimi Ynë” në Prishtinë po mban protestë me të vetmen kërkesë për ndërprerjen e grevës.

“Rrofshin gjyshërit”, “Hapni çerdhet”, “Gjeni zgjidhje, fëmijët nuk kanë faj”, janë disa nga mbishkrimet që po mbajnë në duar prindërit.

Me dhjetëra protestues po qëndrojnë para objektit të Qeverisë së Kosovës.

Ata po vazhdojnë ecjen drejt SBAShK-ut.

Kujtojmë se nga data 15 e muajit të kaluar ka nisur greva e shpallur nga Bashkimi i Sindikata të Pavarura të Kosovës.

Read Previous

Kishin groposur drogën në plazh, kapet çifti në Greqi

Read Next

Seanca e Kuvendit të Kosovës filloj me një minutë heshtje për 24-vjetorin e rënies të Fehmi dhe Xhevë Lladrovci