Poliklinika “Alb Med” në front të parë në luftën kundër Covid-19

Viti 2020 me gjithë bëmat e tij ishte mjaft i vështirë për t’u përballuar. Frika nga virusi i panjohur ndikoi në gjendjen fizike e psiqike të njerëzve anëmbanë botës. Por kjo gjendje sikur e zgjoi humanizmin tek njerëzit, shembulli konkret është poliklinika “Alb Med”.

Poliklinika “Alb Med” nga marsi i vitit 2020 vazhdimisht ka ofruar konsulta dhe vizita falas për pacientët post covid. Për më shumë ndiqni videon e plotë:

Read Previous

KMDLNj: Mospërkthimi i materialeve nga Specialja, pamundëson mbrojtjen efektive të të akuzuarve

Read Next

Osmani udhëtoi për në Japoni për pjesëmarrje në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Tokio 2020