Pensionistët kërkojnë përkrahjen e institucioneve

Mirëqenia e pensionistëve nga dita në ditë është duke u vështirësuar. Ata thonë se problemet po ju shtohen për shkak të pensioneve të ulëta dhe shumë shpesh edhe trajtimit jo adekuat që ju bëhet nga shoqëria dhe institucionet.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Në Ditën Botërore të Teknologjisë në Arsim, Dr. Koka flet për sistemin arsimor

Read Next

Çka është dispnea? Flet pulmologu, Flamur Marku