Nuk u lejohet hyrja në komunë disa punëtorëve që nuk respektuan vendimin e qeverisë

Qeveria e Kosovës sipas masave të fundit të miratuara obligon të gjithë punonjësit e institucioneve publike që të posedojnë certifikatën e vaksinimit të plotë ose marrjen e një doze të vaksinës kundër Covid-19 apo punonjësit duhet të paraqesin testin negativ jo më të vjetër se 48 orë që tu lejohet hyrja në vendin e punës.

Për këtë arsye sot janë kryer inspektime edhe në komunën e Gjakovës. Tre punonjës janë kthyer mbrapsht pasi që nuk kanë poseduar njërën nga dëshmitë e lartëcekura, thotë Artan Hoxha, shefi i inspektoriatit në komunën e Gjakovës.

Sipas Hoxhës ditëve në vazhdim do të ketë inspektime në të gjitha drejtoritë, në mënyrë që të parandalohet përhapja e virusit Covid-19 dhe të respektohen vendimet e miratuara nga Qeveria e Kosovës.

Read Previous

Nesër nis gjykimi i parë në Hagë ndaj Salih Mustafës

Read Next

Kurti sqaron deklaratën për hapjen e arkivave të UÇK-së