NJË JETË NË NJË ORË: Shpresa Bakija

Avokatja dhe ish-kryeprokuroria e Gjakovës Shpresa Bakija, e ftuara e rradhës në emisionin “Një jetë në një orë”.

Duke kaluar nga një fotografi në tjetrën, ajo rikujton shumë fragmente nga puna e saj. Kujdesi për respektimin e ligjit, trajtimi i rasteve në mënyrë të barabartë, sukseset dhe ambiciet për ngritje profesionale, lidhja e saj me familjen dhe shumçka tjetër.

Read Previous

Presidentja Osmani bën thirrje për ruajtje të ambientit

Read Next

Laporta: Real Madridi favorizohet nga gjyqtarët