Një jetë kushtuar gazetarisë, Musa Kurhasku në “Miq në pasdite”

I ftuar në emisionin e pasdites në Syri ishte gazetari Musa Kurhasku i cili ndau me ne nga eksperienca e tij shumëvjeçare në profesionin për informimin e drejt të shoqërisë.

Si ishte gazetaria dikur dhe si qëndron sot, a do kishte bërë diçka ndryshe dhe shumë përgjigje të tjera mund t’i kuptoni në videon e plotë:

Read Previous

Bislimi thotë se në Bruksel iu përgjigj Serbisë për asociacionin

Read Next

Ministri i Brendshëm Sveçla: Pensionimi i hershëm i zyrtarëve policor, ndër prioritetet tona kryesore