Ngritet aktakuzë ndaj ish-ministres Dhurata Hoxha

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj ish-Ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxhës dhe disa zyrtarëve të tjerë të kësaj ministrie

Aktakuza është ngritur për veprën penale “keqpërdorim i detyrës zyrtare”.

“Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë pran gjykatës Themelore në Prishtinë –Departamenti Special, kundër të pandehurve me inicialet Dh.H., F.M., D.Sh., K.C., N.O, për vepra të ndryshme penale.”

Hoxha akuzohet se në vazhdimësi ka kryer veprën penale ‘’Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” nga neni 414 paragrafi 2 lidhur me nenin 77 paragrafi 1 të KPRK-së./GazetaSinjali

Read Previous

Çfarë përmban Rezoluta e Kosovës për dënimin e gjenocidit serb në Srebrenicë?

Read Next

Barnatorja qëndrore në QKMF ende pa insulina