Nënshkruhet kontratë për zgjerimin e rrugës “Skënderbeu” në Gjakovë

Grup i Operatorëve Ekonomik Benita Company; RSM Company SH.P.K.; ASPALT GROU SH.P.K., Gremnik, Klinë, ka arritur marrëveshje me Komunën e Gjakovës, për nënshkrimin e kontratës për zgjerimin e rrugës “Skënderbeu” në Gjakovë.

Ky projekt pritet ta arrijë vlerën 103,976.17 € (euro).

Kontratën e këtij projekti mund ta gjeni të bashkangjitur tek lajmi ↓ :

Read Previous

Dy të vdekur dhe mbi 19 të plagosur në shpërthimet afgane

Read Next

Për tetë muaj në Kosovë ndodhën mbi 14 mijë aksidente trafiku