Në QMF në Orize rritet fluksi i pacientëve

Ndyshimi i temperaturave në stinën e vjeshtës ka rritur dukshëm fluksin e pacientëve në Qendren e Mjekësisë Familjare në orize. Mantelbardhët apelojnë për kujdes më të shtuar gjatë kësja periudhe sidomos pacientët që kanë sëmundje kronike dhe fëmijët.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Dita Botërore e Turizmit, Shpella e Kusarit edhe këtë vit pika turistike më e frekuentuar në Gjakovë

Read Next

Ministria e Ekonomisë ka hapur aplikimin për subvencionim të pajisjeve efiçente