Dita Botërore e Turizmit, Shpella e Kusarit edhe këtë vit pika turistike më e frekuentuar në Gjakovë

Në Ditën Ndërkombëtare të Turizmit, drejtori i zhvillimit ekonomik Ferdinand Kolaj thotë se kjo ditë duhet të shërbejë për nxitjen e vlerave sociale, kulturore dhe ekonomike në vend. Sipas tij, turizmi në Gjakovë ka një qëndrueshmëri të mirë në zhvillimin e tij.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Shtyllat elektrike në Brekoc prej 30 vitesh pa asnjë investim

Read Next

Në QMF në Orize rritet fluksi i pacientëve