Në Gjakovë nuk do ketë rrymë nesër

KEDS ka njoftuar se si pasojë e disa punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Këto punime janë cilësuar si të domosdoshme për siguri të sistemit.

Përmes një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për lokacionet dhe kohën e ndërprerjeve.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Denji (Kodi: 82081007) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja : Montim – Shtërngimi i përçusëve TM dhe ndërrimi i izolatorëve TM degëzimi Guri Kuq

/Gazetasinjali

Read Previous

Ky është njëri ndër plazhet më të bukura në Evropë

Read Next

Alergji apo intolerancë ushqimore, si ta dallojmë?