Ndëshkohet drejtori i administratës së spitalit “Isa Grezda”, pas pubikimit të faturës së drekës

Read Previous

Nesër protestohet në udhëkryqin e rrugëve “Bujar Roka” dhe “Ymer Pula”

Read Next

Moti në Gjakovë