Nesër protestohet në udhëkryqin e rrugëve “Bujar Roka” dhe “Ymer Pula”

Read Previous

Banorët në afërsi të objektit të operativës së KRM “Çabrati” ankohën për aromën kutërbuese

Read Next

Ndëshkohet drejtori i administratës së spitalit “Isa Grezda”, pas pubikimit të faturës së drekës