Banorët në afërsi të objektit të operativës së KRM “Çabrati” ankohën për aromën kutërbuese

Read Previous

Rifat Latifi përmes “diplomacisë mjekësore” kërkon njohjen e Kosovës nga pesë shtetet e Amerikës Latine

Read Next

Nesër protestohet në udhëkryqin e rrugëve “Bujar Roka” dhe “Ymer Pula”