ME ELDITEN: Edukimi i karakterit, projekt i ri në shkollën “Mehmet Akif”.

Emisioni i fundit “ME ELDITEN” iu kushtua shkollës “Mehmet Akif” dhe projektit të tyre të veçantë të nisur së fundmi për edukimin e karakterit. Për të diskutuar rreth kësaj teme të ftuar në studio ishin: Qëndrim Limani, profesor në Mehmet Akif, Buna Haraqija, nxënëse dhe Shpend Deva, nxënës.

Pse u shfaq nevoja e implementimit të këtij projekti, cili është objektivi tij dhe cilat janë zhvillimet që do përcellin këtë projekt ndiqni në videon më poshtë:

Read Previous

A mund ta padisë Kosova Serbinë për gjenocid gjatë luftës?

Read Next

Plane të dështuara ndarjesh në harta