Mbahet mbledhja e rregullt e kuvendit të pensionistëve, shprehen të pakënaqur me kushtet

Mbledhjen e tyre të rregullt pensionistët e Gjakovës e kanë shfrytëzuar edhe për të shprehur paknaqësitë e tyre për trajtimin që po ju bëhet. Mungesa e fondeve dhe mirëqenia e tyre e dobësuar po ju vështirëson shumë jetën.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Lajçak pret në zyre komandantin e ri të KFOR-it, flasin për situatën në Kosovë dhe dialogun

Read Next

Shtyllat elektrike në Brekoc prej 30 vitesh pa asnjë investim