Linku për të gjetur qendrën tuaj të votimit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vënë në dispozicion gjetjen e qendrës suaj të votimit për zgjedhjet e sotme lokale duke klikuar mbi këtë link.

Zgjedhjet e sotme, do të mbahen në 38-të komunat e vendit, e në të cilat do të votohet për kryetarin dhe asamblistët komunal.

Në këtë LINK në momentin që shkruhet numri personal i letërnjoftimit, me automatizëm dalin të gjitha të dhënat për vendvotimin e secilit qytetar me të drejtë vote në Kosovë.

https://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index

Read Previous

Kosovë, hapen me kohë qendrat më të mëdha të votimit

Read Next

KFOR-i largohet nga pika kufitare në Jarinje