Ligji i Ndërtimeve “amniston” objektet pa leje

Janë gjithsej 5 dokumente ku secili pronar duhet ti paraqes për legalizimin e një objekti të ndërtuar pa leje, proces ky që është planifikuar të zgjasë deri në vitin 2025. Nga drejtoria e urbanizmit thonë

Ligji për Trajtimin e Ndërtimeve pa Leje nuk e njeh refuzimin dhe se ne bazë të tij do të mund të legalizohen  te gjitha objektet pa leje.

Read Previous

Fshati Kusar atraksion për shumë vizitorë

Read Next

Dy institucione shëndetësore të mbyllura, pak pacientë në disa të tjera