Fshati Kusar atraksion për shumë vizitorë

Fshati Kusar fal një shtrirje të bukur gjeografike dhe reliefit që posedon kohëve të fundit është bërë atraksion turistik për shumë vizitorë. Banorët e këtushën deklarojnë se edhe infrastrukura e fshatit është një lehtësi për vizitorët.

Read Previous

Cramon: Borrell nuk është marrë sa duhet me Kosovën

Read Next

Ligji i Ndërtimeve “amniston” objektet pa leje