Konsumatorët e Gjakovës kërkojnë kontrolla të cilësisë dhe çmimit të produkteve ushqimore

Read Previous

Në nëntë vitet e fundit 5323 më pak në komunën e Gjakovës

Read Next

Banorët në rrugën “Mazllom Mejzini” ankohen për punime të dobëta në lagjen e tyre