• 11 August, 2022

Ka ndërruar jetë primarius dr.Ali Iljazi

Gjatë ditës së sotme ka ndërrur jetë primarius dr.Ali Iljazi, i cili profesionin e mjekut e ushtronte prej vitesh duke u shërbyer gjithnjë atyre që kishin nevojë për kujdes shëndetësor.

Përveç profesionit të mjekut, primarius dr.Ali Iljazi njihej si humanist i shquar dhe njëkohësisht si dekani i parë i Fakultetit të Mjekësisë në Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë.

Read Previous

Nderohet me homazhe Dr. Mentor Salihi i cili vdiç në aksidentin tragjik të 30 qershorit

Read Next

Parashikimi i motit për sot