Hapësira publike u bllokua nga bizneset private, reagojnë qytetarët

Banorët e rrugës “Marin Barleti” por edhe kalimtarë të shumtë kanë shprehur shqetësimin e tyre për zënien e hapësirave publike, të cilat janë të destinuara për vet ata. Disa prej tyre kanë kërkuar të kuptojnë, nëse lokalet “’Retro’’ dhe ‘’Simple’’ e kanë të lejuar hapësirën e jashtme publike, të cilën e shfrytëzojnë aktualisht.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Ngrohja akoma nuk ka arritur në pajisjet shtëpiake

Read Next

Dushi: Barnatorja e QKMF-së qëndron mirë e furnizuar me serumet Human Sat