Gropat në disa rrugë të Gjakovës

Në qytetin e Gjakovës tash e disa kohë qytetarët janë të shqetësuar me gropat në disa rrugë të tij.

Drejtori i shërbimeve publike në komunën e Gjakovës tregon disa nga arsyet që i kanë sjellë në këtë gjendje këto rrugë.

Tutje Kastrati tregon se tashmë komuna ka ndërmarrë veprimet e nevojshme për ta rregulluar këtë problem.

Pas rregullimit të këtyre rrugëve brenda qytetit të Gjakovës, punimet do të vazhdojnë edhe në rrugë të fshatërave që kanë nevojë për ndërhyrje, theksoi ai.

Read Previous

E vërteta e ndarjes së aktores Rebel Wilson dhe partnerit të saj, Jacob Busch

Read Next

Debat në KQZ për votat e diasporës, nuk kalon propozimi për krijimin e një komisioni