Gjurmëve të muzikës së Muhamet Met Godenit

Gjurmëve të Muhamet Met Godenit, i fundit i kësaj plejade të artë dhe identifikuese për qytetin e Gjakovës. Jeta dhe veprat e tij edhe sot mbeten si udhërrëfyes për brezat e rinjë të muzikës. Për të mësuar më shumë rreth kësaj figure ndiqni emisionin e plotë në videon më poshtë:

Read Previous

Kurti: Imazhi i vendit tonë nuk është i mirë për shkak të keq qeverisjes

Read Next

Mësoni si të aplikoni për t’u vaksinuar