Gjurmëve të Mazllom Mejzinit, një prej themeltarëve të tabanit muzikor gjakovar

Emisioni Gjurmëve të muzikës risjelli në kujtesë artistin e madh gjakovar, Mazllom Mejzini.

Një prej themeltarëve të tabanit muzikor gjakovar, tepër i veçantë në krijimtarinë e tij. Krijues, interpretues e instrumentist. Që nga kënga: “Kur një ditë të pashë, e deri tek “Sa i bukur muaji i Majit”, “Kur prej teje u ndava” dhe “Me ty vajzë kam zanë dashni”, mbi 50 krijime të mbetura dhe rreth 50 të tjera të asgjësuara nga okupatori serb në vitin 1999. Shumë momente interesante të jetës së këtij kolosi të muzikës gjakovare!

Ndiqni emisionin e plotë:

Read Previous

Demush Shasha: Vizita e Kurtit në Bruksel dëshmi se dialogu është prioritet

Read Next

Austria ndalon aeroplanët nga India