• 1 July, 2022

Gjakovë, sulmohen dy persona, një nga ta sulmohet me thikë

Gjakovë, sulmohen dy persona, një nga ta sulmohet me thikë

Viktima deklaron se është pronar i një lokali qe gjendet në këtë lokacion dhe para lokalit te tij ka vërejtur disa lypsar duke qëndruar ku ja ka tërhequr vërejtjen 4 personave (lypsar) qe te largohen para lokalit te tij dhe mos të qëndrojnë. Si pasojë e kësaj viktima është sulmuar me një thikë nga këta lypsa kurse viktima tjetër me një pjese të shkopit. Viktima e parë ka lëndime sipërfaqësore në dorën e djathtë nga thika kurse viktima dy ka lëndimet ne dorën e djathtë nga shkopi. Të dy viktimat kanë pranuar tretmanin mjekësorë dhe sipas mjekut lëndimet janë sipërfaqësore. Janë njoftuar edhe Njësia e Hetimeve si dhe Prokurori Kujdestar ku me urdhër te tij rasti iniciohet ‘’Lëndim i Lehte Trupor”. Hetimet janë në vijimësi.

Read Previous

Rama: “Ballkani i Hapur” është ideja e duhur në kohën e duhur

Read Next

Jivdipe Tumenca – Qendrat Mësimore