Georgios Diacofotakis: Pozicioni i Athinës mbi pavarësinë e Kosovës mbetet i pandryshuar

Pozicioni i Greqisë për të mos njohur pavarësinë e Kosovës është i njohur dhe mbetet i pandryshuar.

Kështu i tha Tanjugut ambasadori grek në Serbi, Georgios Diacofotakis.

Ai komentoi mbi pritjet e analistëve të politikës së jashtme David Phillips dhe Daniel Server që Greqia do të ndryshojë pozicionin e saj dhe ndoshta do të njohë Kosovën.

Read Previous

Sot mbahet takimi i Këshillit të kryetarëve komunal për masat antiCOVID-19

Read Next

Cili është vendi ku jetojnë më shumë miliarderë?